FSSC 22000

Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000)

FSSC 22000 - systém certifikace bezpečnosti potravin je mezinárodně uznávané schéma certifikace pro výrobce potravin a vztahuje se na celý výrobní řetězec. Toto schéma vychází z normy pro bezpečnost potravin ISO 22000 doplněné o požadavky ISO 22002-1 a technické specifikace pro sektor PRPs. Naše společnost jako první v ČR prováděla certifikace podle těchto požadavků.

FSSC 22000 je vhodné zejména pro výrobce potravin již dodávající či chystající se dodávat svoje výrobky do maloobchodních řetězců či značkových potravinových prodejen.

Přínos zavedení a certifikace normy pro organizaci 

Bohemia Certification nabízí certifikaci v těchto kategoriích:
1/ Kategorie C - zpracování potravin
2/ Kategorie B - zpracování ovoce a zeleniny

 

Neváhejte nás kontaktovat